counter free hit invisible

سوش سیترو باکتر فروندی Citrobacter freundii

زمان لازم برای کشت پلیت 4 روز کاری می باشد.

پلیت کشت شده همراه با یخ ارسال می شود

جزییات بیشتر

محصول جدید

390,000 تومان

  • لیوفلیزه
  • پلیت کشت شده

- +

افزودن برای مقایسه

 
توضیحات محصول

آمپولهای لیوفیلیزه یکی از روشهای صحیح نگهداری باکتری ها در مدت زمان طولانی می باشد. طبق استاندارد های ملی و معتبر استفاده از سوش های استاندارد باکتری ها جهت انجام ازمون های کنترل کیفی در آزمایشگاههای میکروبیولوژیک الزامی می باشد.

لیوفیلیزه کردن یکی از روشهای نگهداری طولانی مدت سویه های باکتریایی است. خشک کردن میکروارگانیسم ها در سرما شامل فرایندهای چند مرحله ایست که در نهایت از باکتری یک محصول دهیدراته پایدار  بدست می آید که تا مدت زمان طولانی قابل نگهداری در فریزر خواهد بود.در این فرایند آب و تمامی حلال های موجود در سوسپانسیون میکروبی به روش تصعید شدن خارج می شود.این محصولات بایستی به دور از رطوبت، گرما و اکسیژن نگهداری شوند تا از طول عمر آنها کاسته نشود.از این روش همچنین برای نگهداری قارچ ها، پروتئین ها، اسیدهای نوکلئیک و سایر مولکول هایی که در صورت وجود آب از بین می روند، استفاده می شود.

اطلاعاتی که در مورد ویال های لیوفیلیزه باید توجه قرار گیرند

نام و شماره سویه:هنگام دریافت ویال لیوفیلیزه حتما نام و شماره استاندارد درج شده بر روی ویال با آنچه سفارش داده شده است، مطابقت داده شود.

 قبل از استفاده از ویال لیوفیلیزه، نکات مربوط به سطح ایمنی، محیط کشت مناسب برای رشد و شرایط گرماگذاری نوشته شده در برگه آنالیز باکتری، مورد مطالعه قرار گیرد.

پس از باز کردن ویال، محتویات داخل آن سریعا به محیط کشت مناسب انتقال یابد. این ویال ها یک بار مصرف می باشند.        

دقت شود مراحل انجام احیاء ویال ها در شرایط استریل انجام شده و نکات ایمنی رعایت شود.

   لازم است  ویال های حاوی میکروارگانیسم های لیوفیلیزه تا قبل از استفاده در یخچال در دمای 2 تا 8 درجه می تواند باعث کاهش یا از بین رفتن قدرت رشد میکروارگانیسم لیوفیلیزه شود.

مراحل باز کردن و احیا آمپول لیوفیلیزه

ابتدا پولک فلزی روی سرپوش آلومینیومی ویال را با کمک پنس بردارید تا درپوش لاستیکی آن پدیدار گردد. بخش پدیدار شده از زیر درپوش آلومینیومی را با الکل    ضدعفونی کرده و اجازه دهید تا الکل کاملا خشک شود. تحت شرایط آسپتیک 2 میلی لیتراز یک محیط کشت مایع ذکر شده در گواهی آنالیز محصول را به وسیله یک سرنگ استریل از ناحیه ضدعفونی شده با الکل به ویال اضافه کنید. ویال را تکان دهید تا محتویات آن حل شود. به علت اختلاف فشار درون ویال، هنگام  تزریق و خارج    کردن سرنگ، احتیاط کنید.

  بوسیله سرنگ، 100 تا 200 میکرولیتر از سوسپانسیون داخل ویال را روی یک لوله یا یک پلیت حاوی محیط کشت غیر اختصاصی ذکر شده در گواهی آنالیز محصول انتقال دهید.

 پلیت ها را به مدت 24 تا 48 ساعت در دمای مناسب گرماگذاری کنید. در مورد سویه هایی که سخت رشد نیستند، می توانید ویال حاوی باقیمانده سوسپانسیون باکتری را همراه با پلیت ها/ لوله های تلقیح شده به انکوباتور منتقل کنید. در صورت عدم رشد پلیت ها، مجددا از سوسپانسیون انکوبه شده روی پلیت یا لوله تلقیح  کنید و در شرایط گرماگذاری قرار دهید.  

 

امتیاز و دیدگاه کاربران

سوش سیترو باکتر فروندی Citrobacter freundii

زمان لازم برای کشت پلیت 4 روز کاری می باشد.

پلیت کشت شده همراه با یخ ارسال می شود

امتیاز و دیدگاه کاربران

16 محصولات مشابه در شاخه های مختلف:

مقایسه 0

محصولی موجود نیست

برای تشخیص حمل
ناموجود مجموع

قیمت ها با مالیات

پرداخت